+36 1 308 8492

Gazdiknak

Tisztelt Tulajdonos!

Ha kedvencének előjegyzésünk alapján műtéti időpontja van klinikánkon, szeretnénk tájékoztatni az ezzel kapcsolatos információkról. Az oldal alján található 3 link alatt találja a műtéti tájékoztatót és a hozzájárulási nyilatkozatot. Kérjük, hogy ezeket figyelmesen olvassa végig, és a műtét előtti és utáni teendőkkel kapcsolatban a dokumentumokban foglaltakat tartsa be! Ha kérdése merülne fel, a műtét napján aneszteziológus kollégánkkal tud egyeztetni a beavatkozást megelőzően.

Klinikánkon a nagy betegforgalom miatt limitáltak az elérhető műtéti időpontok, ezért 48 órás lemondási határidőt vezettünk be.

Ennek bevezetésére azért van szükség, mert műtéti várólistánk van és vannak olyan betegeink, akiknek sürgős beavatkozásra van szüksége, és nagyon sokat számít az 1-3 hetes csúszás is. A legtöbb általunk végzett beavatkozás komoly sebészi szakértelmet igényel, így komplett onko-team közreműködésére van szükség, amelynek felállítása összetett szervezést igényel.

Asszisztens kollégánk meg fogja keresni Önöket telefonon a műtétet megelőző napokban és kérni fog egy szóbeli megerősítést arra vonatkozóan, hogy továbbra is kérik-e a beavatkozást. Amennyiben nem tudnak választ adni, abban az esetben 48 órával a beavatkozás előtt az adott megbeszélt műtéti időpontra más betegünket jegyezzük be.

Megértésüket és közreműködésüket előre köszönjük!

Üdvözlettel,

Az ÁHOK csapata

Altatási Kérdőív

Műtéti Hozzájárulás

Műtét előtti teendők

A lymphoma 

Az eleségallergia diagnosztikája és gyógykezelése

Tulajdonosi tájékoztató a kutyák kemoterápiájáról